- 65 tys. respondentów w bazie
    - 25 tys. firm i instytucji
    - 30 tys. badań rocznie
     

    Wiedza na temat substancji konserwujących w produktach mięsnych oraz i ich wpływ na zdrowie wśród konsumentów Lubelszczyzny.

    Zapraszam mieszkańców lubelszczyzny do wypełnienia ankiety na temat: substancji konserwujących w produktach mięsnych. Wyniki ankiety będą wykorzystane w pracy inżynierskiej.

    Płeć

      Pytanie numer 1 z 19  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Przedział wiekowy

      Pytanie numer 2 z 19  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Miejsce zamieszkania:

      Pytanie numer 3 z 19  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Poziom wykształcenia:

      Pytanie numer 4 z 19  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Czy kupuje Pan/Pani wyroby mięsne?

      Pytanie numer 5 z 19  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Jak często kupuje Pan/Pani produkty mięsne?

      Pytanie numer 6 z 19  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Jakie produkty z asortymentu wędlin kupuje Pan/Pani najczęściej:

      Pytanie numer 7 z 19

    Gdzie kupuje Pan/Pani najczęściej wyroby mięsne?

      Pytanie numer 8 z 19

    Gdzie zetknął się Pan/Pani z informacją na temat substancji konserwujących stosowanych w produktach mięsnych:

      Pytanie numer 9 z 19

    Czy według Pana/Pani całkowite wyeliminowanie substancji konserwujących w produkcji wyrobów mięsnych jest możliwe?

      Pytanie numer 10 z 19  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Jak ocenia Pan/Pani swoją wiedzę na temat funkcji substancji konserwujących w wyrobach mięsnych:

      Pytanie numer 11 z 19  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Jaki wpływ według Pana/Pani mają substancje konserwujące dodawane do wyrobów mięsnych na zdrowie człowieka:

      Pytanie numer 12 z 19  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Zaznacz jakie według Pana/Pani funkcje spełniają substancje konserwujące w wyrobach mięsnych:

      Pytanie numer 13 z 19  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Które substancje wymienione poniżej należą według Pana/Pani do substancji konserwujących:

      Pytanie numer 14 z 19  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Czy kupując produkty mięsne w sklepie zwraca Pan/Pani uwagę na zawartość w nim substancji konserwujących:

      Pytanie numer 15 z 19  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Największym źródłem substancji konserwujących w diecie człowieka, Pana/Pani zdaniem są:

      Pytanie numer 16 z 19  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Czy Pana/Pani zdaniem substancje konserwujące wykazują na organizm człowieka wpływ:

      Pytanie numer 17 z 19  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Czy Pana/Pani zdaniem istnieją naturalne środki konserwujące, które byłyby w stanie zastąpić syntetyczne substancje konserwujące w wyrobach mięsnych:

      Pytanie numer 18 z 19  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Czy konserwanty ograniczają wchłanianie witamin i składników mineralnych:

      Pytanie numer 19 z 19  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)




    Pozostałe usługi

    • Zbieranie ocen produktów, usług, nazw, reklam
    • Sprawdzanie satysfakcji klientów z usług i produktów
    • Ocena szkoleń i kursów, ocena postępów prac