- 65 tys. respondentów w bazie
    - 25 tys. firm i instytucji
    - 30 tys. badań rocznie
     

    Właściwości prozdrowotne flawonoidów zawartych w żywności

    Jestem studentką Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie. Zwracam się z uprzejmą prośbą o wypełnienie poniższej ankiety, w celu zgromadzenia niezbędnych informacji potrzebnych do napisania mojej pracy magisterskiej. Badanie dotyczy oceny spożycia flawonoidów w diecie. Ankieta prowadzona jest anonimowo. Z góry dziękuję za wszystkie udzielone odpowiedzi.

    Wybierz swoją płeć

      Pytanie numer 1 z 18  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Podaj swój wiek

      Pytanie numer 2 z 18  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Miejsce zamieszkania

      Pytanie numer 3 z 18  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Czy jest Pan/i studentem/ką?

      Pytanie numer 4 z 18  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Jak często spożywa Pan/i warzywa?

      Pytanie numer 5 z 18  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Jak często spożywa Pan/i owoce?

      Pytanie numer 6 z 18  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Jaką porcję warzyw spożywa Pan/i w ciągu dnia?

      Pytanie numer 7 z 18  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Jaką porcję owoców spożywa Pan/i w ciągu dnia?

      Pytanie numer 8 z 18  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Po jakie warzywa się Pan/i najczęściej?

      Pytanie numer 9 z 18  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Po jakie owoce sięga Pan/i najczęściej?

      Pytanie numer 10 z 18  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Czy ma Pan/i świadomość co kryje się pod pojęciem flawonoidów?

      Pytanie numer 11 z 18  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Jakie wg Pana/i właściwości prozdrowotne posiadają flawonoidy?

      Pytanie numer 12 z 18  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Czy uważa Pan/i, że warzywa i owoce pochodzące z upraw ekologicznych charakteryzują się większą zawartością flawonoidów niż te pochodzące z upraw klasycznych?

      Pytanie numer 13 z 18  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Czy spożywanie warzyw i owoców poprawia Pana/i ogólne samopoczucie?

      Pytanie numer 14 z 18  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Które z poniżej wymienionych procesów wg Pana/i uszkadzają lub usuwają flawonoidy?

      Pytanie numer 15 z 18  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Jakie zna Pan/i inne źródła flawonoidów w żywności?

      Pytanie numer 16 z 18  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Czy uważa Pan/i, że flawonoidy posiadają negatywne właściwości? (przy odpowiedzi negatywnej następne pytanie nie dotyczy)

      Pytanie numer 17 z 18  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Jakie wg Pana/i negatywne skutki na ludzki organizm mogą wywierać flawonoidy?

      Pytanie numer 18 z 18  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)




    Pozostałe usługi

    • Zbieranie ocen produktów, usług, nazw, reklam
    • Sprawdzanie satysfakcji klientów z usług i produktów
    • Ocena szkoleń i kursów, ocena postępów prac