- 65 tys. respondentów w bazie
    - 25 tys. firm i instytucji
    - 30 tys. badań rocznie
     

    metodyka badań food trucków

    Dzień dobry, Jesteśmy studentami Wyższej Szkoły Turystyki i Hotelarstwa w Gdańsku. Chcielibyśmy zademonstrować pewne badania w postaci ankiety. Ma ona na celu przeprowadzenie badań dotyczących rynku Foodtrucków i preferencji potencjalnych klientów. Naszym celem jest wypromowanie innowacyjnej marki w postaci danej usługi.

    Gdzie jada Pan/i najczęściej?

      Pytanie numer 1 z 11

    Czy korzysta Pan/i z food trucków? (Jeżeli tak, proszę przejść do pytania nr. 4)

      Pytanie numer 2 z 11

    Dlaczego nie skorzystał Pan do tej pory z danej usługi?

      Pytanie numer 3 z 11

    Jak często korzysta Pan/i z danej usługi?

      Pytanie numer 4 z 11

    Jakie potrawy jada Pan/i poza domem? (Zaznacz min. 2 )

      Pytanie numer 5 z 11

    W jakich godzinach korzysta Pan/i z danych usług?

      Pytanie numer 6 z 11

    Ile zazwyczaj wydaje Pan/i jednorazową na daną usługę?

      Pytanie numer 7 z 11

    Dlaczego decyduję się Pan/i na taki rodzaj jedzenia?

      Pytanie numer 8 z 11

    Gdzie najczęściej spotyka się Pan/i z takimi usługami ?

      Pytanie numer 9 z 11

    Płeć:

      Pytanie numer 10 z 11

    Wiek:

      Pytanie numer 11 z 11




    Pozostałe usługi

    • Zbieranie ocen produktów, usług, nazw, reklam
    • Sprawdzanie satysfakcji klientów z usług i produktów
    • Ocena szkoleń i kursów, ocena postępów prac