Badania ankietowe online: badania rynku, badania marketingowe.
65 tys.
respondentów w bazie
25 tys.
firm i instytucji
30 tys.
badań rocznie
Przypomnij hasło
Rejestracja
pl
de
Utwórz nową ankietę
Scenariusz wywiadu na temat funkcjonowania Food Trucka
Ankieta powstała, w tym celu aby dowiedzieć się jak najlepiej trafić w gust naszym przyszłym potencjalnym klientom.
Płeć
Pytanie numer
1
z 14
kobieta
mężczyzna
Wiek
Pytanie numer
2
z 14
10-18 lat
18-30 lat
30- 45 lat
powyżej 45 lat
Przedział dochodów gospodarstwa domowego na osobę (netto)
Pytanie numer
3
z 14
do 700zł
700 zł- 1300 zł
1300 zł- 2000zł
powyżej 2000zł
Ile Pan/ Pani przeznacza środków na konsumpcję tygodniowo "na mieście"?
Pytanie numer
4
z 14
0 zł -30zł
30 zł- 100zł
100 zł- 200zł
powyżej 200 zł
Jeśli korzysta Pan/ Pani z konsumpcji "na mieście", to jakie miejsce Pan/Pani wybiera?
Pytanie numer
5
z 14
bar typu "kebab"
food truck
pizzerie
restauracje
Co Pan/ Pani myśli o pomyśle powstania nowego food trucka w Sopocie?
Pytanie numer
6
z 14
nie jest to dobry pomysł, jest ich bardzo dużo
nie mam zdania
bardzo dobry pomysł, chętnie skorzystam
W jakiej lokalizacji najlepiej żeby powstał?
Pytanie numer
7
z 14
miasteczko akademickie i okolice uczelni
śródmieście
okolice dworców PKS i PKP
obrzeża miasta
Jakie dania Pan/ Pani najczęściej kupuje w food trucku?
Pytanie numer
8
z 14
hot dog
hamburger
tortilla
Pytanie eksperckie: W jakich godzinach jest najwięcej klientów?
Pytanie numer
9
z 14
8.00- 10.00
Wpisz komentarz:
10.00- 14.00
Wpisz komentarz:
14.00-18.00
Wpisz komentarz:
pytanie eksperckie: Jak lepiej pracować w food tracku? Samodzielnie czy w zespole?
Pytanie numer
10
z 14
samodzielnie
w zespole
pytanie eksperckie: Czy występują sytuacje, kiedy zabraknie któregoś ze składników używanych do przygotowania jedzenia? Jak często i jakich składników brakuje?
Pytanie numer
11
z 14
pytanie otwarte
pytanie eksperckie: Czy Państwa food truck jest podłączony do sieci elektrycznej? Jeżeli tak, to jak często występują przerwy w dostawie prądu?
Pytanie numer
12
z 14
pytanie otwarte
Na jakiej dzielnicy miasta najczęściej stoi Państwa food truck? Czemu?
Pytanie numer
13
z 14
pytanie otwarte
Czy posiadają Państwo zniżki dla studentów, stałych klientów, oraz czy uczestniczy Państwa firma w programach lojalnościowych (pay back, everytap)?
Pytanie numer
14
z 14
pytanie otwarte
« poprzednie pytanie
Dodaj
następne pytanie »