- 65 tys. respondentów w bazie
    - 25 tys. firm i instytucji
    - 30 tys. badań rocznie
     

    Analiza trendów żywieniowych w oparciu o catering dietetyczny.

    Szanowni Państwo, celem badania jest ogólna ocena nawyków żywieniowych potencjalnego klienta oraz udoskonalenie usług świadczonych przez firmy oferujące catering dietetyczny. Ankieta jest anonimowa, a uzyskane informacje wykorzystane będą wyłącznie do napisania pracy magisterskiej. Bardzo proszę o wzięcie udziału w badaniu oraz udzielenie szczerych odpowiedzi. Serdecznie dziękuję! Iwona Mirecka, studentka WSTiJO w Warszawie o specjalności Zarządzanie w Hotelarstwie i Gastronomii.

    Płeć

      Pytanie numer 1 z 20  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Wiek

      Pytanie numer 2 z 20  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Wykształcenie

      Pytanie numer 3 z 20  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Miesięczny dochód netto na osobę

      Pytanie numer 4 z 20  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Czy interesuje się Pan(i) trendami w odżywianiu?

      Pytanie numer 5 z 20  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Czy korzystał(a) Pan(i) z cateringu dietetycznego?

      Pytanie numer 6 z 20  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Skąd dowiedział(a) się Pan(i) o cateringu dietetycznym?

      Pytanie numer 7 z 20

    Czym sugerował(a) się Pan(i) przy wyborze firmy cateringowej?

      Pytanie numer 8 z 20

    Co miało decydujący wpływ na zakup diety?

      Pytanie numer 9 z 20  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    W jakim celu zamówił(a) Pan(i) catering dietetyczny?

      Pytanie numer 10 z 20

    Którą dietę najczęściej Pani wybiera?

      Pytanie numer 11 z 20

    Z jakiej firmy najczęściej Pan(i) korzysta?

      Pytanie numer 12 z 20

    Czy skorzysta Pan(i) z grupowego zamówienia diety w swojej firmie?

      Pytanie numer 13 z 20

    Miejsce zamieszkania.

      Pytanie numer 14 z 20

    Jaką kwotę dziennie może Pan(i) przeznaczyć na catering dietetyczny?

      Pytanie numer 15 z 20

    W jakim sezonie najchętniej zamawia Pani(i) catering dietetyczny?

      Pytanie numer 16 z 20

    Jaką formę opakowania Pan(i) preferuje?

      Pytanie numer 17 z 20

    Czy jest Pan(i) proekologiczny?

      Pytanie numer 18 z 20

    Czy przed zakupem diety konsultował(a) się Pan(i) z firmowym dietetykiem?

      Pytanie numer 19 z 20

    Co by Pan(i) zmieniła/poprawiła w cateringu dietetycznym?

      Pytanie numer 20 z 20




    Pozostałe usługi

    • Zbieranie ocen produktów, usług, nazw, reklam
    • Sprawdzanie satysfakcji klientów z usług i produktów
    • Ocena szkoleń i kursów, ocena postępów prac