- 65 tys. respondentów w bazie
    - 25 tys. firm i instytucji
    - 30 tys. badań rocznie
     

    Badanie wiedzy kobiet w wieku 18-25lat na temat żywieniowej profilaktyki raka piersi

    Witam, Jestem studentką III roku kierunku dietetyka Śląskiego Uniwersytetu Medycznego. Poniższa ankieta ma na celu zbadanie wiedzy kobiet w wieku 18-25 lat na temat żywieniowej profilaktyki raka piersi. Przeprowadzana jest ona anonimowo, a uzyskane wyniki posłużą do napisania pracy licencjackiej. Proszę o zaznaczenie w każdym pytaniu jednej, właściwej według Pani odpowiedzi. Z góry dziękuję za wypełnienie ankiety.

    Podaj swój wiek

      Pytanie numer 1 z 15

    Wykształcenie

      Pytanie numer 2 z 15

    Miejsce zamieszkania

      Pytanie numer 3 z 15

    Dieta sprzyjająca powstawaniu raka piersi to

      Pytanie numer 4 z 15

    Czy otyłość wpływa na zwiększenie ryzyka raka piersi?

      Pytanie numer 5 z 15

    Czy regularne spożycie alkoholu wpływa na ryzyko raka piersi?

      Pytanie numer 6 z 15

    Zalecana ilość błonnika w diecie to

      Pytanie numer 7 z 15

    Grupa produktów spożywczych o największym działaniu przeciwnowotworowym to

      Pytanie numer 8 z 15

    Roślina strączkowa o działaniu profilaktycznym dla raka piersi to

      Pytanie numer 9 z 15

    Tłuszcze zapobiegające powstawaniu raka piersi to

      Pytanie numer 10 z 15

    Przyprawa zmniejszająca ryzyko raka piersi to

      Pytanie numer 11 z 15

    Pierwiastek zmniejszający ryzyko raka piersi to:

      Pytanie numer 12 z 15

    Napój obniżający ryzyko raka piersi to

      Pytanie numer 13 z 15

    Grupa warzyw o najsilniejszym działaniu profilaktycznym to

      Pytanie numer 14 z 15

    Witamina zmniejszająca ryzyko raka piersi to

      Pytanie numer 15 z 15




    Pozostałe usługi

    • Zbieranie ocen produktów, usług, nazw, reklam
    • Sprawdzanie satysfakcji klientów z usług i produktów
    • Ocena szkoleń i kursów, ocena postępów prac