- 65 tys. respondentów w bazie
    - 25 tys. firm i instytucji
    - 30 tys. badań rocznie
     

    Jakość psiny (mięsa z psa)

    ➢ Problem badawczy: Czy psie mięso nadaje się do spożycia, czy jego jakość jest dobra? ➢ Hipoteza badawczy: 1) Psie mięso jest bogate w składniki odżywcze dla człowieka. 2) Psie mięso jest szkodliwe dla ludzi.

    Wybierz swoją płeć

      Pytanie numer 1 z 16  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Podaj swój wiek

      Pytanie numer 2 z 16  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Jaka obróbka termiczna jest zalecana do bezpiecznego przyrządzenia psiny?

      Pytanie numer 3 z 16  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Czy karma podawana psom ma wpływ na jakość psiny?

      Pytanie numer 4 z 16  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Czy warunki hodowli wpływają na jakość psiny?

      Pytanie numer 5 z 16  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Jakie mięsa z pośród podanych są najlepsze pod względem jakości i odżywczości dla człowieka (możesz wybrać maksymalnie 2 opcje)

      Pytanie numer 6 z 16  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Jak w skali od 1 do 10 oceniasz swoje zaufanie do psiny, do celów gastronomicznych

      Pytanie numer 7 z 16  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Czy poszedłbyś do restauracji, w której serwują psinę?

      Pytanie numer 8 z 16  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Czy uważasz, że psina jest zdrowa dla człowieka

      Pytanie numer 9 z 16

    Czy jadłeś kiedyś psinę, i czy ci smakowało lub czy chciałbyś spróbować?

      Pytanie numer 10 z 16  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Czy psina jest dobrze przebadanym mięsem na tle innych mięs?

      Pytanie numer 11 z 16  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    W jakiej temperaturze przechowywać psinę aby nie straciła wartości odżywczych

      Pytanie numer 12 z 16  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Jaki jest najlepszy wiek psa z którego wytwarza się mięso dla maksymalnie dużej ilości zawartych w nich składników odżywczych

      Pytanie numer 13 z 16  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Jak szybkość uboju psa wpływa na jakość mięsa? I dlaczego?

      Pytanie numer 14 z 16  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Czy nieprawidłowe przyrządzenie psiny może mieć negatywne konsekwencje zdrowotne dla człowieka?

      Pytanie numer 15 z 16

    Czy psina mogłaby być dla ciebie potencjalnym substytutem dla innych rodzajów mięs?

      Pytanie numer 16 z 16  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)




    Pozostałe usługi

    • Zbieranie ocen produktów, usług, nazw, reklam
    • Sprawdzanie satysfakcji klientów z usług i produktów
    • Ocena szkoleń i kursów, ocena postępów prac