- 65 tys. respondentów w bazie
    - 25 tys. firm i instytucji
    - 30 tys. badań rocznie
     

    Wiedza o błonniku, jego zawartości w diecie i właściwościach.

    Ankieta ta jest materiałem badawczym do pracy licencjackiej. Składa się z pytań o wiedzę oraz częstotliwości spożycia wybranych produktów. Proszę o rzetelne wypełnianie, bez zaglądania do książek czy internetu:) Ankieta jest anonimowa i służy tylko celom badawczym więc ewentualny brak wiedzy nie jest wstydem:)

    Wybierz swoją płeć

      Pytanie numer 1 z 26

    Podaj swój wiek

      Pytanie numer 2 z 26

    Wzrost:

      Pytanie numer 3 z 26  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)



    Waga:

      Pytanie numer 4 z 26



    Błonnik pokarmowy można podzielić na:

      Pytanie numer 5 z 26  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Błonnik pokarmowy to substancja o charakterze:

      Pytanie numer 6 z 26  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Cechy błonnika pokarmowego to:

      Pytanie numer 7 z 26  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Błonnik jest składnikiem:

      Pytanie numer 8 z 26  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Dobroczynne działanie błonnika wspomaga duża ilość:

      Pytanie numer 9 z 26  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Najwięcej błonnika zawierają:

      Pytanie numer 10 z 26  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Błonnik to bardzo ważny składnik diety w prewencji:

      Pytanie numer 11 z 26  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    „Błonnik pokarmowy pęcznieje w przewodzie pokarmowym dając uczucie sytości”- zdanie to jest:

      Pytanie numer 12 z 26  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Owocem zawierającym najwięcej błonnika(w 100 gramach owocu) jest:

      Pytanie numer 13 z 26  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Produktem zbożowym o największej zawartości błonnika jest:

      Pytanie numer 14 z 26  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Zdanie „ Im większa zawartość błonnika pokarmowego w produkcie tym wyższy jest indeks glikemiczny” jest:

      Pytanie numer 15 z 26  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Zbyt mała ilość błonnika w diecie może być przyczyną:

      Pytanie numer 16 z 26  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Dzienna zalecana dawka błonnika według WHO (World Health Organization) to:

      Pytanie numer 17 z 26  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    „ Błonnik pokarmowy obniża poziom cholesterolu we krwi i nie wiąże kwasów żółciowych” stwierdzenie to jest:

      Pytanie numer 18 z 26  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Błonnik pokarmowy posiada działanie:

      Pytanie numer 19 z 26  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Jak często spożywasz warzywa:

      Pytanie numer 20 z 26  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Jak często spożywasz owoce:

      Pytanie numer 21 z 26  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Jak często spożywasz grube kasze(gryczana, jęczmienna, pęczak) i brązowy ryż:

      Pytanie numer 22 z 26  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Jak często spożywasz pieczywo razowe i pełnoziarniste:

      Pytanie numer 23 z 26  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Jak często spożywasz otręby:

      Pytanie numer 24 z 26  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Jak często spożywasz suche nasiona roślin strączkowych(fasola, groch, ciecierzyca, soczewica):

      Pytanie numer 25 z 26  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)

    Jak często spożywasz orzechy:

      Pytanie numer 26 z 26  (odpowiedź na to pytanie jest wymagana)




    Pozostałe usługi

    • Zbieranie ocen produktów, usług, nazw, reklam
    • Sprawdzanie satysfakcji klientów z usług i produktów
    • Ocena szkoleń i kursów, ocena postępów prac