- 65 tys. respondentów w bazie
    - 25 tys. firm i instytucji
    - 30 tys. badań rocznie
     

    Badania satysfakcji klienta z wykonanej usługi cateringowej

    Ankieta jest anonimowa. Przygotowana na potrzeby pracy magisterskiej.

    Co było dla Pani/Pana najważniejsze podczas składania zamówienia na usługi cateringowe?

      Pytanie numer 1 z 33

    Czy wcześniej korzystała/korzystał Pani/Pan z usług firm cateringowych?

      Pytanie numer 2 z 33

    Jeśli tak, to jak często korzysta Pani/Pan z usług firm cateringowych? Jeśli nie, proszę przejść do kolejnego pytania.

      Pytanie numer 3 z 33

    Czy zna Pani/Pan inne firmy cateringowe?

      Pytanie numer 4 z 33

    Jeśli tak, to czy może je Pani/Pan wymienić? Jeśli nie, proszę przejść do kolejnego pytania.

      Pytanie numer 5 z 33



    Jak znalazła/znalazł Pani/an firmę Bastet catering?

      Pytanie numer 6 z 33

    Jeśli korzysta Pani/Pan z usług cateringowych, to w jaki sposób najczęściej składa Pani/Pan zamówienia?

      Pytanie numer 7 z 33

    Czy podczas składania zamówienia na usługę coś szczególnie zwróciło Pani/Pana uwagę?

      Pytanie numer 8 z 33

    Jeśli tak, to czy może się Pani/Pan z nami tym podzielić?

      Pytanie numer 9 z 33



    Dlaczego wybrała/wybrał Pani/Pan firmę Bastet catering do zrealizowania Pańskiej usługi cateringowej?

      Pytanie numer 10 z 33



    Czy otrzymała Pani/Pan wyczerpujące informacje dotyczące oprawy i wykonania usługi cateringowej?

      Pytanie numer 11 z 33

    Jakie są Pani/Pana propozycje zmian, służące doskonalenia współpracy (kontaktu) z firmą Bastet catering?

      Pytanie numer 12 z 33



    Czy była/był Pani/Pan klientem prywatnym czy składała/składał Pani/Pan zamówienie w imieniu firmy?

      Pytanie numer 13 z 33

    Czy jest Pani/Pan zadowolony z kontaktu z pracownikiem firmy Bastet catering?

      Pytanie numer 14 z 33

    Jak ocenia Pan/Pani kompetencję pracowników firmy Bastet catering?

      Pytanie numer 15 z 33

    Na jakim poziomie kształtują się ceny za usługi firmy Bastet catering na tle konkurencji?

      Pytanie numer 16 z 33

    Czy jest Pani/Pan zadowolony z wykonanej przez Bastet catering usługi?

      Pytanie numer 17 z 33

    Czy usługa wykonana przez Bastet catering była zgodna z Państwa oczekiwaniami?

      Pytanie numer 18 z 33

    Na co zwróciła/zwrócił Pani/Pan uwagę podczas wykonywania przez Bastet catering usługi cateringowej?

      Pytanie numer 19 z 33



    Czy coś Panią/Pana zaskoczyło?

      Pytanie numer 20 z 33

    Jeśli tak, to czy może się Pani/Pan z nami tym podzielić?

      Pytanie numer 21 z 33



    Czy uważa Pani/Pan firmę Bastet catering za firmę, która stawia satysfakcję klienta na pierwszym miejscu?

      Pytanie numer 22 z 33

    Czy skorzysta Pani/Pan z usług Bastet catering ponownie?

      Pytanie numer 23 z 33

    Czy poleciłaby/poleciłby Pani/Pan firmę Bastet catering znajomym?

      Pytanie numer 24 z 33

    Czy uważa się Pani/Pan za stałego klienta firmy Bastet catering?

      Pytanie numer 25 z 33

    Jeśli tak, to czy uważa Pani/Pan, że bycie stałym klientem firmy Bastet catering przynosi Pani/Panu j korzyści?

      Pytanie numer 26 z 33

    Jeśli tak, to czy może je Pani/Pan wymienić?

      Pytanie numer 27 z 33



    Czy uważa Pani/Pani, że firma Bastet catering, dba o swoich stałych klientów?

      Pytanie numer 28 z 33

    Czy podzieli się Pani/Pan z nami swoją propozycją odnośnie poprawy kontaktów ze stałymi klientami?

      Pytanie numer 29 z 33



    Czy chciałaby/chciałby się Pani/Pan z nami podzielić innymi sugestiami w zakresie zwiększenia satysfakcji klientów firmy Bastet catering?

      Pytanie numer 30 z 33



    Wybierz swoją płeć

      Pytanie numer 31 z 33

    Podaj swój wiek

      Pytanie numer 32 z 33

    Proszę określić wysokość ceny za wykonaną usługę cateringową (podane ceny są cenami brutto)

      Pytanie numer 33 z 33




    Pozostałe usługi

    • Zbieranie ocen produktów, usług, nazw, reklam
    • Sprawdzanie satysfakcji klientów z usług i produktów
    • Ocena szkoleń i kursów, ocena postępów prac